CLEAN Molntjänst

Att mäta är att veta

Clean 1
Clean 2

Analys i realtid vart du än är

CLEAN samlar in information om respektive enhet för att kunna tillhanda hålla högre produktivitet och medvetenhet i området. CLEAN är ett molnbaserat mjukvarustöd som ger fullständig statistik av insamlad data från Bigbelly enheterna. 

Du kan genom CLEAN se och ställa in nivå på fyllnadsindikatorn både när och hur den ska meddela ansvariga för insamling. Detta ger ett bättre underlag för planering av personal och transporter som hanterar tömningar direkt via webbläsaren eller appen!

Clean 3

Statusindikation

Med molntjänsten CLEAN kan du dra nytta av den data som samlas in och få en statusindikation på när, var och hur en insamling skall ske för att effektivisera arbetet.

Clean 4

Fyllnadsnivå

Du kan själv välja vilken nivå fyllnadsindikatorn ska larma i respektive kärl för att meddela personal om tömning och underlätta arbetet.

Clean 5

Heatmap

Heatmaps hjälper dig att se mätningen av aktivitet i området för att enklare kunna etablera och utföra effektiva beslut om hanteringen av skräp.

Clean 6

Automatiserade notiser

Autogenererade e-post och onlineaviseringar indikerar vilka stationer som behöver samlas in för att öka produktiviteten samtidigt som överflöd och onödiga insamlingar elimineras.

Clean 7

Rapportunderlag

Användare kan optimera insamlingsrutiner, mäta och benchmarka operationer och förverkliga platsbaserade avfallsmönster.

Clean 8

Tillgänglighet

Du kan när som helst få tillgång till CLEAN, via mobilapp för iOS- och Android-enheter likaså via webbläsaren.

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30