fbpx

Telefon: 010-495 24 95

Clean 1
Clean 2

Spåra och töm

CLEAN samlar all information om respektive enhet för att kunna tillhanda hålla högre produktivitet och medvetenhet i området. Molnbaserat mjukvarustöd som ger fullständig statistik av insamlad data från BigBelly enheterna.

Bättre beslutsunderlag

Du kan genom CLEAN se och ställa in nivån på fyllnadsindikatorn både när och hur den ska meddela ansvariga för tömning. Detta ger ett bättre underlag för planering av personal och transporter som hanterar tömningar.

50 000 ENHETER VÄRLDEN ÖVER​

Bigbelly är en innovativ plattform med över 50.000 enheter i 54 länder som kommunicerar och skapar en hållbar hanteringen av skräp i det publika rummet utan anslutning till elnät. Enheterna rapporterar sin status och fyllnadsnivå direkt till ansvariga för effektivare planering av rutter. Bigbelly HC har 5-8 gånger mer kapacitet än en traditionell skräpkorg och ger plats åt 570 liter okomprimerat skräp på samma storlek. Plattformen ger ett mervärde för både verksamheten, miljön och besökarna.

CLEAN-Web-Scene-1
cleanheatmap
cleanmobile
Molntjänst papperskorg

Fyllnadsnivåer

Du kan själv välja vilken nivå fyllnadsindikatorn ska larma i respektive kärl för att meddela personal om tömning och underlätta arbetet. 

Heatmaps

Heatmaps hjälper dig att se mätningen av aktivitet i området för att enklare kunna etablera och utföra effektiva beslut om hanteringen av skräp. 

Statusindikationer

Med molntjänsten CLEAN kan ni dra nytta av den data som samlas in och få en statusindikation på när, var och hur en tömning skall ske. 

Några av våra kunder

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.