Vanliga frågor

Ja. Bigbellys papperskorgar är designade att hindra obehöriga och skadedjur från den inbyggda komprimatorn samt innehållet – Safety first! 

Fyra veckor i konstant mörker. Bigbelly High Capacity som är solcellsdriven klarar upp till fyra veckor utan solljus. Bigbelly har en patenterad och unik funktion som heter SolarMAX som minimerar strömförbrukningen och maximerar användande av Bigbelly. Solarmax skyddar batteriet från överladdning och stabiliserar förbrukningen på 3-5 watt om dagen för att stabilisera funktionerna året runt. 

Nej. Våra programvaror är molnbaserade vid webbläsaren och kräver ingen installerad mjukvara på datorn. Mjukvaran finns även för mobila enheter såsom iOS och Android via Apple App Store eller Google Play.

Serviceavtal är något vi rekommenderar men är inget krav. Du kan redan vid köpet av dina enheter välja att teckna ett serviceavtal för att garantera livslängd och funktion år framöver.

Vill du veta mer om vad ett serviceavtal omfattar och hur det kan hjälpa er verksamhet? Kontakta oss på telefon eller ange dina uppgifter på vår kontaktsida så återkommer vi till dig!

Vi har en leveranstid på 3-14 veckor. Om ni har behov av snabbare leverans så kontakta regionsansvarig för ett leverans- & kostnadsförslag.

Klotterskyddet är aktivt genom beställd dekor som monteras på enhetens vertikala ytor. Vid sanering med skonsamma rengöringsmedel kan ni efter 10 minuter av verkan ta bort klottret med en trasa och vatten. Kontakta din kontaktperson på EWF ECO för rekommendation av medel. 

Ja, Bigbellys enheter fungerar 365 dagar om året, förutsatt att placeringarna uppfyller kraven för solcellen.

Det är enklast att beställa tillbehör och reservdelar direkt i vår webbshop där du även kan se ett bredare sortiment och nyheter! 

Bigbelly kan förankras direkt i marken genom en monteringsplåt för optimalt fäste. Denna skickas med varje enhet vid leverans.

Vid köp av fabriksnya enheter lämnar vi 2 års fabriksgaranti som ni även kan förlänga genom oss!

Vi hjälper dig gärna från idé till färdig produkt!

Även snö filtrerar solljus vilket gör att batteriet laddar upp sig, utöver så klarar Bigbelly fyra veckor i konstant mörker. Bigbelly har en patenterad och unik funktion som heter SolarMAX som minimerar strömförbrukningen och maximerar användande av Bigbelly. Solarmax skyddar batteriet från överladdning och stabiliserar förbrukningen på 3-5 watt om dagen. 

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30