Vanliga frågor och svar

Ja, men visste du att Bigbellys papperskorgar är så mycket mer än bara vanliga papperskorgar? Dessa intelligenta korgar är nämligen designade för att skydda både komprimatorn och innehållet från obehöriga och skadedjur.

Safety first är Bigbellys motto, och det återspeglas i deras innovativa design. Så om du är trött på vanliga papperskorgar som lätt kan öppnas och orsaka problem, kan du känna dig trygg med en Bigbelly-papperskorg!

Tänk dig att du befinner dig i totalt mörker i hela fyra veckor. Otänkbart, eller hur? Men för Bigbelly High Capacity är det inga problem! Denna solcellsdrivna apparat kan överleva utan solljus i hela fyra veckor!

Men det är inte allt – Bigbelly har en unik funktion som heter SolarMAX. Denna patenterade teknologi minimerar strömförbrukningen och maximerar användningen av Bigbelly. SolarMAX skyddar batteriet från överladdning och stabiliserar förbrukningen på mellan 3-5 watt per dag, vilket gör att Bigbelly fungerar perfekt året runt!

Slipp krångliga installationsprocesser på din dator! Med våra molnbaserade programvaror behöver du inte installera någon mjukvara alls. Allt du behöver är en webbläsare och en internetuppkoppling.

Och det blir inte bättre än så här – våra programvaror finns även tillgängliga för mobila enheter, såsom iOS och Android. Ladda ner dem enkelt från Apple App Store eller Google Play och ta kontrollen över ditt arbete var du än befinner dig!

Vi rekommenderar att du tecknar ett serviceavtal när du köper våra produkter, men det är naturligtvis helt upp till dig. Med ett serviceavtal kan du känna dig trygg och garantera att dina enheter fungerar felfritt och har en lång livslängd.

Du kan enkelt teckna ett serviceavtal vid köpet av dina enheter, och vårt team står redo att hjälpa dig att välja det bästa avtalet för dina behov. Vill du veta mer om vad som ingår i ett serviceavtal och hur det kan gynna din verksamhet? Kontakta oss via telefon eller ange dina uppgifter på vår kontaktsida så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Vi förstår att leveranstid kan vara en viktig faktor när du planerar ditt köp. Normalt sett tar vår leveranstid mellan 3-14 veckor. Men om du har behov av snabbare leverans, tveka inte att kontakta vår regionsansvarig för att diskutera möjligheterna till en snabbare leverans och de eventuella kostnaderna som kan tillkomma.

Vi strävar alltid efter att uppfylla våra kunders behov och krav, och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att få dina produkter så snabbt som möjligt. Så tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller speciella önskemål gällande leverans.

Vi vill att dina enheter ska vara skyddade mot klotter och andra typer av skador. Därför är vårt klotterskydd aktivt genom beställd dekor som monteras på enhetens vertikala ytor.

Om ditt klotterskydd drabbas av en incident, är det lätt att åtgärda det. Vi rekommenderar att du använder skonsamma rengöringsmedel för att sanera enheten. Efter bara 10 minuter av verkan kan du enkelt ta bort klottret med hjälp av en trasa och vatten.

Kontakta din kontaktperson på EWF ECO för att få rekommendationer om vilka medel som är lämpliga att använda. Vi finns alltid tillgängliga för att hjälpa dig att skydda dina enheter och se till att de ser så bra ut som möjligt!

Bigbelly-enheter är utformade för att fungera i alla väderförhållanden, 365 dagar om året. För att säkerställa att enheterna fungerar optimalt behöver placeringen uppfylla kraven för solcellen. Så länge Bigbelly placeras på en lämplig plats och har tillgång till tillräckligt med solljus, så kommer det att fungera pålitligt och effektivt året runt.

Vi förstår att våra kunder har höga förväntningar på våra produkter, och därför är vi stolta över att säga att Bigbelly-enheter är konstruerade för att klara av tuffa utomhusmiljöer och användning under lång tid. Så oavsett om det är regn, snö eller stark solsken, så kan du lita på att din Bigbelly fungerar som den ska.

För att göra det enkelt för våra kunder att beställa tillbehör och reservdelar, har vi en webbshop där du kan hitta ett brett sortiment av produkter och nyheter.

Du kan också beställa genom att kontakta din kontaktperson direkt, men för en smidigare beställningsprocess rekommenderar vi att du besöker vår webbshop. Där kan du enkelt lägga till de produkter du behöver i din kundvagn och slutföra din beställning på ett säkert sätt.

Vi är här för att hjälpa dig att hålla dina enheter i toppskick och lösa eventuella problem du kan ha. Så tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt tillbehör eller reservdelar!

För att säkerställa ett stabilt och hållbart fäste kan varje Bigbelly-enhet förankras direkt i marken eller fundament genom en medföljande monteringsplåt.

Denna plåt möjliggör enkel montering och säkerställer att enheten är fastsatt ordentligt och på ett säkert sätt. Detta minskar risken för att enheten skulle vackla eller flytta sig och säkerställer en långvarig användning.

Så oavsett om du använder enheten på en offentlig plats eller en annan plats med hög trafik, kan du vara säker på att den kommer att vara stadigt förankrad med hjälp av monteringsplåten som skickas med varje enhet vid leverans.

Vi är stolta över att kunna erbjuda en 5-årig garanti på alla fabriksnya enheter från och med 2023. Detta betyder att du kan känna dig trygg med ditt köp och att du får en högkvalitativ produkt som är tillförlitlig och hållbar.

Dessutom erbjuder vi möjligheten att förlänga garantin ytterligare genom oss för att säkerställa en ännu längre livslängd på din Bigbelly-enhet. Kontakta oss gärna om du vill veta mer om våra garantialternativ och hur de kan anpassas efter dina behov.

Absolut! Vi på Bigbelly är dedikerade till att hjälpa våra kunder att skapa en produkt som passar deras unika behov och önskemål. Vi erbjuder en rad olika designalternativ och kan hjälpa till med allt från idégenerering till färdig produkt.

Vårt team av erfarna designers och ingenjörer arbetar nära med dig för att säkerställa att din Bigbelly-enhet är både estetiskt tilltalande och funktionell. Vi strävar efter att skapa enheter som inte bara är effektiva och hållbara, utan också kompletterar den omgivande miljön.

Kontakta oss gärna så kan vi diskutera dina designidéer och hjälpa dig att skapa en enhet som passar just dina behov.

En snötäckt solcell kan faktiskt producera en liten mängd energi tack vare att även snö reflekterar solljus. Batteriet i Bigbelly klarar upp till fyra veckor i mörker, men tack vare den patenterade funktionen SolarMAX minimeras strömförbrukningen och användningen av enheten maximeras.

SolarMAX skyddar också batteriet från överladdning och stabiliserar förbrukningen på en mycket låg nivå av 3-5 watt per dag, vilket gör att Bigbelly kan fungera året runt även under tuffa förhållanden som snö och mörker.

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30