Modeller

Modeller 1

Bigbelly Smart Max

F.d. High Capacity
Kapacitet
Modeller 1

Bigbelly Smart

F.d. Standard Capacity
Kapacitet

Mät skräp med uppkopplade papperskorgar

Bigbelly läser av status och fyllnadsnivå i respektive enhet, för att sedan sammanställa innehållet i den anslutna molntjänsten.

I molntjänsten Clean får ansvariga sammanställd information om var, när och hur insamling kan ske. Ett värdefullt underlag för att effektivisera verksamheten för renhållning och placera rätt resurs på rätt ställe, på rätt tid.

Modeller 3
Modeller 4
Modeller 5
Modeller 6
Modeller 7

Bygg er källsortering efter område och behov

Skapa er egen källsortering som både samhälle och verksamhet kan dra nytta av. Välj mellan olika modeller, fraktioner och tillbehör. Allt mellan singelstation, dubbelstation och trippelstation. Bigbellys källsortering passar bland annat utmärkt runt hamnar, i parker, på torg och i köpcentrum. 

Bilden visar ett exempel på en trippelstation med konfiguration HC/SC/HC och har en skräpkapacitet på 1330 liter. Denna avfallssortering fördelar sig på restavfall, glasförpackningar och plastförpackningar. 

Tillbehör som passar er

Med innovation i sin spets jobbar vi ständigt för att ta fram praktiska tillbehör. Visionen att förgylla vardagen för både besökare och verksamhet är inom vår räckvidd. 

Designa er Bigbelly som ni själva önskar

Ändra budskap och färg efter önskemål eller profil. Få din Bigbelly att smälta in i omgivningen med önskad textur.  Allt från trä, metal eller marmor. Eller varför inte en elegant design med guldimitation? Med klotterskyddad folie är möjligheterna många. 

Du kan själv välja vilka bilder och text du vill använda för att dela ett budskap i rätt omgivning. Få din Bigbelly i önskad 4-färg. Allt från sprakande orange till neutral natur. Vad passar dig?

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30