EWF ECO AB

Design

Design 1

Står du i startgroparna till er nya design?

Bigbelly har fyra sidor som kan användas till exponering av design. Dessa sidor har markerats med orange färg på bilden bredvid för att underlätta för er när ni ska utforma en design. 

Fram och baksida är orginellt pulverlackerad plåt som är i färgen ”TIGER DRYLAC 49/84340 IRON GLIMMER GRAY DB 703”, som också kan bemärkas PMS 425C för att få en liknelse. Sidorna är i färgen RAL 9004. 

Förmedla ert budskap där det hör hemma

Vi vet. Ni vet. Men vet dom? Ibland behöver budskapet förmedlas. Med Bigbelly kan ni bland annat väcka intresse, påvisa funktion och skapa interaktion med besökare. Låt er design vara en del av vardagen, låt fantasin flöda och sprid glädje. 

Design 2
Design 3

Påvisa funktion som underlättar för er verksamhet

Beroende på konfiguration kan avfallssortering uppmuntras, som i sin tur underlättar verksamhetens egna sortering i slutändan. Vi rekommenderar att alltid kolla upp vilken Bigbelly-konfiguration som gäller för ämnad design. Ska designen visas under längre tid? Ska den vara generell eller specifik för ett event eller kanske säsong? 

Designöversikt

Denna översikt kan användas för att ta fram designunderlag till Bigbelly High Capacity och Bigbelly Standard Capacity. 

Dokumentformat

Innehållskrav

Rekommendationer

Designavdelning

Flödar fantasin men tiden brister? Vår designavdelning kan hjälpa er med allt från idé till skiss – till printoriginal till produktion och hela vägen till iordningställande av enhet. Snabbt och smidigt. 

Använd formuläret

Detta formulär är kopplat till vår designavdelning som kan hjälpa er med eventuella frågor. Ange dina uppgifter och meddelande i formuläret nedan så återkopplar vi inom kort. 

Har du frågor?

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30

Ladda ner broschyr

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30