20 oktober, 2017

Clean 5.1

Nya funktioner kommer här finnas tillgängliga såsom utökade sökfunktioner, nya filter samt möjlighet att både skriva ut och exportera. Funktionen finns tillgänglig på fullness-sidan, asset management-sidan och för alla rapporter etc...

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hej
Vi vill med detta meddela er användare om lite nyheter i senaste uppdateringen av Clean. Håll till godo!
 

 • Möjlighet att exportera data och rapporter I Clean 5.1 – nu tillgänglig!
  Funktionen finns tillgänglig på fullness-sidan, asset management-sidan och för alla rapporter! Kartor går att exportera till PDF och tabeller till CSV eller PDF. Tryck på exportera-knappen jämte print-knappen längst upp till vänster på sidan för att komma åt datan för det valda filtret.

 

 • Möjlighet att ladda upp foton via CLEAN Mobile – nu tillgänglig!
  Det går nu att ladda upp en bild för varje unik Bigbelly-enhet på fältet. Denna funktion samt möjligheten att kunna lägga in en textnotering på enheten
  finns nu tillgänglig i både Installeringsverktyget (för bilder på enheter när dem installeras) och i serviceverktyget (för bilder på redan installerade enheter). Uppladdade bilder och noteringar kan sedan finnas på enhetens detaljsida under servicefliken på datorn.

 

 • Möjlighet att sortera och vägbeskrivningar – nu tillgänglig!
  Den senaste uppdateringen av appen gör det möjligt att sortera ordningen på enheterna i appen som visar fyllnadsgraderna för alla stationerna.
  Detta efter antingen bokstavsordning eller fyllnadsgrad. En annan bra funktion är också att man nu kan klicka på valfri enhet på kartan och sedan klicka på den lilla kompass-ikonen för att direkt få hjälp med navigering till platsen med hjälp av telefonens redan inbyggda navigationssystem. Se bild nedan.

 

 • Snabbaccess till filtrerade enheter på Global overview-sidan – tillgänglig söndag 22 okt!
  Om man har access till Global overview-sidan i Clean så kommer man få tillgång till en helt ny sökfunktion: sök på serienr.
  Skriv in ett serienummer (eller flera separerade av kommatecken) för att komma till en filtrerad enhets-sida. Klicka på SN hyperlänken för en genväg
  till enhetens detaljerade sida eller inline-editera valda komponenters detaljer. Kart- och listöversikter finns tillgängliga för begärda utrustningar tillsammans med utskrifts- och exporteringsfunktioner.

 

 • Uppdaterad Alerts-sida – tillgänglig söndag 22 okt!

 
Nya funktioner kommer här finnas tillgängliga såsom utökade sökfunktioner, nya filter samt möjlighet att både skriva ut och exportera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_default_button link=”url:http%3A%2F%2Fwww.ewf.se%2Fclean%2F|title:CLEAN%20Mjukvara||” size=”medium”]Läs mer om CLEAN-verktyget[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30