Ren 5,1

Del på Linkedin
Linkedin
Del på Facebook
Facebook
Del på Kvidre
Kvidre
Del på Google
Google +

[vc_row] [vc_column] [vc_column_text] Hej
Vi vil gerne meddele dig brugeren om nogle nyheder i den seneste opdatering af Clean. Hold dig til gavn!
 

 • Mulighed for at eksportere data og rapporter i Clean 5,1 – nu tilgængelig!
  Funktionen er tilgængelig på fylde side, Asset Management side og for alle rapporter! Kort kan eksporteres til PDF og tabeller til CSV eller PDF. Tryk på knappen Eksporter sammen med knappen Udskriv øverst til venstre på siden for at få adgang til dataene for det valgte filter.

 

 • Mulighed for at uploade billeder via CLEAN mobile-nu tilgængelig!
  Det går nu att ladda upp en bild för varje unik Bigbelly-enhet på fältet. Denna funktion samt möjligheten att kunna lägga in en textnotering på enheten
  finns nu tillgänglig i både Installeringsverktyget (för bilder på enheter när dem installeras) och i serviceverktyget (för bilder på redan installerade enheter). Uppladdade bilder och noteringar kan sedan finnas på enhetens detaljsida under servicefliken på datorn.

 • Möjlighet att sortera och vägbeskrivningar – nu tillgänglig!
  Den senaste uppdateringen av appen gör det möjligt att sortera ordningen på enheterna i appen som visar fyllnadsgraderna för alla stationerna.
  Detta efter antingen bokstavsordning eller fyllnadsgrad. En annan bra funktion är också att man nu kan klicka på valfri enhet på kartan och sedan klicka på den lilla kompass-ikonen för att direkt få hjälp med navigering till platsen med hjälp av telefonens redan inbyggda navigationssystem. Se bild nedan.

 • Snabbaccess till filtrerade enheter på Global overview-sidan – tillgänglig söndag 22 okt!
  Om man har access till Global overview-sidan i Clean så kommer man få tillgång till en helt ny sökfunktion: sök på serienr.
  Skriv in ett serienummer (eller flera separerade av kommatecken) för att komma till en filtrerad enhets-sida. Klicka på SN hyperlänken för en genväg
  till enhetens detaljerade sida eller inline-editera valda komponenters detaljer. Kart- och listöversikter finns tillgängliga för begärda utrustningar tillsammans med utskrifts- och exporteringsfunktioner.

 

 • Uppdaterad Alerts-sida – tillgänglig söndag 22 okt!

 
Nya funktioner kommer här finnas tillgängliga såsom utökade sökfunktioner, nya filter samt möjlighet att både skriva ut och exportera.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][dt_default_button link=url:http%3A%2F%2Fwww.ewf.se%2Fclean%2F|title:CLEAN%20Mjukvara||” størrelse =”medium]Läs mer om CLEAN-verktyget[/dt_default_button][/vc_column][/vc_row]

Ønsker du seneste nyheder fra markedet samt løbende gode tilbud. Abonner på vores nyhedsbrev

Vil du have de seneste nyheder fra EWF ECO og aktuelle tilbud? Abonner på vores nyhedsbrev!

Kunde sag

Uppsala kommune kompilerer Bigbelly

Uppsala har valgt at investere i et soldrevet system kaldet Bigbelly. Formålet med initiativet er at forbedre miljøet i kommunen gennem reduceret transport og en renere, når miljøet omkring skraldespande. Siden vi introducerede systemet, er det synlige snavs i byens have og de omkringliggende større parker faldet med 20 procent. En medvirkende faktor kan også være selve placeringen.

Läs-sagen»
Lignende nyheder