Smarta lösningar för hållbara städer
EWF Eco erbjuder er lösningar som gynnar både besökare, miljö och verksamhet med fördelar som hjälper er att hålla koll på era enheter och dess statusindikationer. Vi representerar Bigbelly, Include och Enevo i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Kontakta oss så hjälper vi er!
Boka demo
+200 kunder

Smartare skräphantering

Bigbellys plattform har smarta papperskorgar som rapporterar status och fyllnadsnivåer för respektive enhet direkt till ansvariga för effektivare planering, vilket sparar insamlingskostnader, transport och koldioxidutsläpp.

Sensorer för avfall

Med Enevo kan du optimera insamling, reducera överfulla containers, minimera obligatoriska resurser och kostnader, reducera besök, verifiera tömningar, reducera klagomål, effektivisera kundservice, skapa produktivare verksamhet och öka hållbarheten över tid.

Innovativa parkmöbler

Steora är en parkbänk som är idealet för smarta städer och ger en markant uppfräschning av omgivningen. Smarta bänkar som återanvänder solenergin till bänkens funktioner, trådlöst Wi-Fi och laddning av mobila enheter.

Start 2

Köpenhamns flygplats implementerar Bigbelly

Bigbellys smarta avfall & återvinning tar fart på flygplatser runt om i världen! Från Singapore till Köpenhamn till NYC distribuerar Bigbelly lägre driftskostnader, uppnår hållbarhetsmål och skapar en ren, säker och bekväm passagerarupplevelse.

Läs mer »
Start 3

Installation av sensorer för avfall

Sensorer som talar om när behållaren är full och kan enkelt ses i app eller dator. Efter installation kan kund enkelt se vart och när insamling behöver ske för att placera resurser på rätt ställe, på rätt tid.

Läs mer »
Start 4

Roslagens Företagsgala

Se en interview med vår VD Per Järnebrink där han berättar om hur allt började och vår resa tillsammans! Stort tack till Tomas Ackelman, Boerictomas Konsult för NUAB – Norrtälje Utvecklings AB. Stefan Källström och Jonas

Läs mer »

Vi gör miljö lönsamt!

EWF Eco AB speglar och eftersträvar en bättre miljö med smarta, innovativa och hållbara lösningar som gynnar både våra kunder och framtid. Kreativitet och nytänkande ger EWF exklusiva fördelar att kunna leverera marknadsledande produkter och lösningar inom dess områden. Hållbarhet är en viktig aspekt i våra lösningar för att kunna leverera långvarig kvalité med mätbara fördelar för en framtida utveckling. För att säkerställa kvalitet och iordningställande av produkt sker ekonomi och service direkt inom centrala delar av koncernen.

Vi bidrar till följande globalmål

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30