CASE #40 BigBelly Solar

Dela:

Share on Linkedin
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google

Papperskorgar kan vara en smutsig verksamhet i mer än ett sätt. Sopbilen traditionellt sätt slutar tömma papperskorgen även om det är fullt eller inte, den avger sitt eget avfall som avgaser. Nu kan en papperskorg berätta när den är full.
Denna film är en del av en global Ericssons projekt där vi har rest till över 25 olika länder för att hitta de verkliga förändrings beslutsfattare som förvandlar vår värld genom rörlighet. Projektet fungerar som både en studie och en fest: en studie om hur anslutning har förändrat det sätt på vilket vi kommunicerar, samarbetar och innovation, samt en hyllning till pionjärerna som introducerade nya tillämpningar av teknik för att omvandla våra företag, industrier och samhället i stor skala.

Subscribe to our newsletter

Want the latest news from EWF ECO and current offers? Subscribe to our Newsletter!

Customer case
Helsingør Recycle Bin

Helsingør collects junk in open environment with Bigbelly

Helsingør has for two years placed 48 pieces of smart Bigbellys that every day helps the municipality to streamline the garbage handling – By increasing capacity and notifying when emptying is to occur. For only two months, Helsingør has collected over 770.000 litres of debris at selected locations in the municipality.

Read Case»
Similar News