Suuri kapasiteetti

Bigbelly’s smarta, solcellsdrivna papperskorg med funktioner för analysering och komprimering som ger skärpkapacitet på 570 liter i ett 125 liters ergonomiskt kärl. Plattformen samlar fyllnadsnivå i respektive kärl med hjälp av solenergi och meddelar ansvariga när det är tid att hämta för att enklare optimera verksamheten och undvika onödig transport.

Tekniset tiedot

Lisääntynyt kapasiteetti & sortering

Plattformen Bigbelly gör det även möjligt att sortera skräp i offentliga miljöer där du kan välja att skapa din egen modul för källsortering som t.ex. gör det enklare för invånarna att hjälpa kommunen att sortera skräpet direkt i parken.

Varaa esittely

Kapasiteetin

Bigbelly Standard Capacity är en lite enklare version än sitt syskon High Capacity, där samma analys kvarstår men utan solceller och komprimator. Enheten har ett avfallskärl som rymmer 190 liter men är också ett perfekt alternativ för sortering och återvinning i offentliga miljöer.

Tekniset tiedot

Bigbelly plattformen är så mycket mer än smart skräphantering

Förutom att modernisera infrastrukturen för hantering av skräp, så är det ett optimalt tillfälle att låta Bigbelly vara värd för andra tekniska lösningar i offentliga miljöer.

Varaa esittely