Puhelin: 0046 10-495 24 75

Ei tuotteita korissa.

Trondheim Bigbelly & #8217; s fiksu roskapönttöjä jälkeen pitenevä onnistunut kokeiluhanke

Jaa Linkedin
Linkedin
Jaa Facebook
Facebook
Jaa Twitter
Twitter
Jaa Google
Google +

Nu finns det solcellsdrivna soptunnor i Trondheim som berättar när det finns behov av tömning. Driften meddelas i appen och kan köra dit för att rensa!

Efter ett lyckat pilotprojekt beställer nu Trondheim kommun 43 st Bigbelly malli Suuri kapasiteetti som är solcellskomprimerande papperskorgar med modern teknik för rapportering av fyllnadsnivåer i respektive kärl utan anslutning till elnät.

Käyttämällä Bigbelly kommer nu Trondheim minimera transportsträckor, onödig trafik och öka produktiviteten i verksamheten för renhållning.

När behållarna är stängda blir innehållet mindre tillgängligt för fåglar och råttor. Ett problem med det öppna papperskorgen är att måsar och andra fåglar drar sopor och matrester ut ur behållaren. Detta orsakar igen skadedjur att hitta mat. Med slutna behållare finns det också mindre lukt från sopor.Och ännu bättre när du inte behöver se soporna, påpekar Sturla Reistad.

Ett annat problem med öppna behållare är att regn och snö hamnar tillsammans med skräp. Det har också varit ett problem att många slänger privat skräp från hushållen i den offentliga soptunnan i staden. Du kan läsa mer om kommunens pilotprojekt på linkki nedan!

Toivotamme lämpimästi tervetulleiksi Trondheim Bigbelly perhe – Plattformen för smartare skräphantering!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tuoreimmat uutiset EWF ECO ja nykyiset tarjoukset? Tilaa uutiskirjeemme!

Asiakas-case
Samankaltaisia uutisia
Älä missaa!
Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tuoreimmat uutiset EWF ECO ja nykyiset tarjoukset? Tilaa uutiskirjeemme!