23 januari, 2017

Kampanjförsäljning

Försäljningserbjudande! Att utvärdera en teknisk lösning eller ett systemskifte! Vid test och projekt med 5 enheter eller mindre görs oftast endast en utvärdering av en kompakterande insamling. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med mellan 10 till 16 enheter för att ni ska kunna testa ett helt system med möjlighet till att kombinera insamling av flera fraktioner.
Dela detta inlägg
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Att utvärdera en teknisk lösning eller ett systemskifte

Vid test och projekt med 5 enheter eller mindre görs oftast endast en utvärdering av en kompakterande insamling. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med mellan 10 till 16 enheter för att ni ska kunna testa ett helt system med möjlighet till att kombinera insamling av flera fraktioner.
Kampanjen är upplagd så att allt ingår både för köp eller hyra på 12 månader. Hyresalternativet kommer med en friköpsoption. Beställning senast den 28e februari för leverans i 30 maj 2017.
Se kampanj (.pdf) eller kontakta oss![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4324″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://ewfeco.com/wp-content/uploads/2017/01/kampanjer_webb_lowq.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Ewf är ledande leverantör av smarta lösningar för ett hållbart samhälle

Vi är EWF ECO – ett familjeföretag som speglar och eftersträvar en bättre miljö genom smarta, innovativa och hållbara lösningar som gynnar både verksamhet och framtid.

Läs mer om oss här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha liknande nyheter direkt till inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Innehållsförteckning

Mer att utforska

Aalborg Zoo Bigbelly

Recension från Aalborg Zoo med Anders

Under sensommaren har Aalborg Zoo många gäster och trycket på serviceteamet är högt. Se Anders berätta om sin upplevelse av Bigbellys smarta plattform för hantering av skärp på Aalborg Zoo i Danmark.

Läs mer »

Nu lanserar vi Enevo

Enevo är en smart plattform med avfallssensor som ger dig ett nytt perspektiv och kontroll över dina sopkärl, samtidigt som du kan reducera kostnader relaterade till avfall.

Läs mer »

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.