Telefon: 010-495 24 95

23 januari, 2017

Kampanjförsäljning

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Försäljningserbjudande! Att utvärdera en teknisk lösning eller ett systemskifte! Vid test och projekt med 5 enheter eller mindre görs oftast endast en utvärdering av en kompakterande insamling. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med mellan 10 till 16 enheter för att ni ska kunna testa ett helt system med möjlighet till att kombinera insamling av flera fraktioner.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Att utvärdera en teknisk lösning eller ett systemskifte

Vid test och projekt med 5 enheter eller mindre görs oftast endast en utvärdering av en kompakterande insamling. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med mellan 10 till 16 enheter för att ni ska kunna testa ett helt system med möjlighet till att kombinera insamling av flera fraktioner.
Kampanjen är upplagd så att allt ingår både för köp eller hyra på 12 månader. Hyresalternativet kommer med en friköpsoption. Beställning senast den 28e februari för leverans i 30 maj 2017.
Se kampanj (.pdf) eller kontakta oss![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4324″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://ewfeco.com/wp-content/uploads/2017/01/kampanjer_webb_lowq.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Vill du se mer av våra nyheter?

Vill du ha liknande nyheter direkt i din inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Innehållsförteckning

Mer att utforska

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.