Kampanjförsäljning

Dela på linkedin
LinkedIn
Dela på facebook
Facebook
Dela på twitter
Twitter
Dela på google
Google+

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Att utvärdera en teknisk lösning eller ett systemskifte

Vid test och projekt med 5 enheter eller mindre görs oftast endast en utvärdering av en kompakterande insamling. Därför har vi tagit fram ett erbjudande med mellan 10 till 16 enheter för att ni ska kunna testa ett helt system med möjlighet till att kombinera insamling av flera fraktioner.
Kampanjen är upplagd så att allt ingår både för köp eller hyra på 12 månader. Hyresalternativet kommer med en friköpsoption. Beställning senast den 28e februari för leverans i 30 maj 2017.
Se kampanj (.pdf) eller kontakta oss![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”4324″ img_size=”full” style=”vc_box_shadow_border” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” link=”https://ewfeco.com/wp-content/uploads/2017/01/kampanjer_webb_lowq.pdf”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vill du ha senaste nyheter från EWF ECO och aktuella erbjudanden? Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Kundcase

Kolding kommun fick positiva testresultat

Arbetstiden som är sparande har istället använts för att samla skräp på gatorna. Under vintern har Kolding Kommun testat dom smarta papperskorgarna i centrala delar och resultet är positivt. Testet har minskat antalet tömningar med 90 procent.

Läs Case »
Helsingør papperskorg

Helsingør samlar skräp i öppen miljö med Bigbelly

Helsingør har under två år placerat ut 48 stycken smarta Bigbellys som varje dag hjälper kommunen att effektivera skräphanteringen – genom att öka kapaciteten och meddela när tömning skall ske. Under bara två månader har Helsingør samlat in över 770.000 liter skräp på utvalda platser i kommunen.

Läs Case »
Liknande nyheter