Monna är den mest avancerade, multifunktionella bänken någonsin.

Vi har samlat det bästa från Steora och utvecklat den ännu mer, för att ge mer! Monna tillhandahåller trådlöst internet, belysning, sensorer och datainsamling. Monna är en soldriven cykelpunkt som fungerar som ett cykelställ med reperationsverktyg och el uttag för laddning av elektriska cyklar.

Laddstation

Smart cykelutrustning som ger användaren funktioner för att ladda mobila enheter och elcyklar i miljöer som inte tidigare varit möjligt.

Stad & Landsbygd

Med kraftfulla solpaneler och elegant designad högkvalitativ stålkonstruktion kan cykelpunkten installeras var som helst – både i stads- och landsbygdsområden.

Cykelställ

Monna City ger en touch av modern estetik till utomhusytor samtidigt som den fungerar som en multifunktionell stoppunkt för cyklister.

Laddning för el-cyklar

Två smarta eluttag som drivs med 7 “display och ger upp till 250W energi för laddning av elektriska cyklar, bärbara datorer och andra elektroniska enheter.

Reperationskit

6 vanliga skruvnycklar och 8 hexatangenter i olika storlekar gör det enkelt att reparera alla typer av cyklar och ställ in önskat lufttryck med hjälp av display.

Kontroll

Med Monna’s webbaserade kontrollpanel får du en överblick på antal användare, temperaturer, nederbörd, status etc.

Monna Modeller

78 900 kr
85 900 kr
104 900 kr