Telefon: 010-495 24 95

Monna är den mest avancerade, multifunktionella bänken någonsin!

Laddplats för cyklar och smarthones, driven av solen!

multifunktionell parkbänk

Vi har samlat det bästa från Steora och utvecklat den ännu mer, för att ge mer! Monna tillhandahåller trådlöst internet, belysning, sensorer och datainsamling. 

Laddplats

Smart cykelutrustning som ger användaren funktioner för att ladda mobila enheter och elcyklar i miljöer som inte tidigare varit möjligt.

via Solceller

Med kraftfulla solpaneler och elegant designad högkvalitativ stålkonstruktion kan cykelpunkten installeras var som helst – både i stads- och landsbygdsområden.

Presentationsvideo
Några Fördelar
Cykelställ

Cykelställ

Monna City ger en touch av modern estetik till utomhusytor samtidigt som den fungerar som en multifunktionell stoppunkt för cyklister.
monna_bench_2

Laddning för el-cyklar

Två smarta eluttag som drivs med 7 “display och ger upp till 250W energi för laddning av elektriska cyklar, bärbara datorer och andra elektroniska enheter.
monna_bench_3

Verktyg

6 vanliga skruvnycklar och 8 hexatangenter i olika storlekar gör det enkelt att reparera alla typer av cyklar och ställ in önskat lufttryck med hjälp av display.
9

Statistik

Med Monna’s webbaserade kontrollpanel får du en överblick på antal användare, temperaturer, nederbörd, status etc.

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.