Grønn påske i Falkenberg og Jönköping!

Dela:

Del på Linkedin
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Google

Två städer som startar påsken med ett systemtest av BigBelly
Jönköping och Falkenberg kommer från påsken och framåt att på centrala platser testa 5 enheter av de solcellsdrivna komprimerande BigBelly Solar.
Området som papperskorgarna ställs ut på kommer att utvärderas före, under och efter BigBelly. Under perioden sammanställer mjukvaran Clean rapporter som visar statistik utritat på en karta.
-Det är kul att vi får möjligheten att göra testet i Jönköping, säger Richard Pålsson marknadsansvarig för EWF ECO. Vi träffade Kjell Svensson under Nordic Rail på Elmia och han tipsade Mathias Johansson, verksamhetschef, Tekniska kontoret om att vi skulle delta på Håll Sverige Rents kommundagar med ett system som skulle passa för Jönköpings kommuns städer och stränder. Nu 5 månader senare är det upp till bevis att få lika bra resultat som på Liseberg förra sommaren.
När vi skulle göra en utvärdering av systemet var det en avvägning av placering, säger Mathias Johansson Vi har tre städer inom kommunen och frågan var om vi skulle visa upp papperskorgarna hos alla eller samla dem för att utvärdera ett område. Efter en diskussion med leverantören så kom vi fram till att mest rättvisande data blir om vi koncentrerar på ett område med hög genomströmning när det är vackert väder.
För att kunna utvärdera systemet på ett mindre antal enheter är det viktigt att välja ett koncentrerat område med en viss typ av skräp och besöksfrekvens.

Registrer deg for mottak av nyhetsbrevet

Vil du ha de siste nyhetene fra EWF ECO og nåværende tilbud? Registrer deg for mottak av nyhetsbrevet!

Kunde sak
Helsingør Papirkurv

Helsingør samler søppel i åpent miljø med Bigbelly

Helsingør har i to år plassert 48 stykker av Smart Bigbellys at hver dag hjelper kommunen å effektivisere søpla håndtering – Ved å øke kapasiteten og varsle når tømming skal skje. For bare to måneder har Helsingør samlet over 770,000 liter rusk på utvalgte steder i kommunen.

Les sak»
Lignende nyheter
Kildesortering Gotland Bigbelly
Bigbelly

Gotland sortert med Bigbelly

En smartere Gotland fordeler alle! Tradisjonelle resirkulerings beholdere kan gi usikkerhet og unignorance som resulterer i forsøpling og kostbare tiltak. I sentrum av Visby på Gotland,

Les artikkel»