Søppel avler rotte invasjonen i byen

Många städer drabbas av små möss och stora råttor, de föder sig på tillgänglighet av skräp där den ökade expansionen av skadedjur skapar otrygghetskänsla i samhället.

Våra städer växer och stadens renhållningsresurser blir allt mer ansträngda. De placerar och prioriterar resurser efter tid och behov vilket ibland kan leda till att det brister. De vet inte när och var, fören det är för sent.

Vi flytter mer utendørs

Promenadstråk, parker, kajer och nöjesfält blir allt mer populära när solen tittar fram. Besökarna tar med sig picknick eller en skön lunch som sedan trycks ner i papperskorgen bredvid. Det är en bekvämlighet och även en tillgänglighet för besökarna att kunna slänga sitt skräp i stadens offentliga papperskorgar och i bland kan det gå snabbt att fylla en papperskorg som leder till att den blir överfull.

Vi brukar säga att skräp föder skräp och därefter kan en brist uppstå som ger tillgänglighet för skadedjur.

När råttorna springer på oss, då är det ett stort problem.

I ett reportage från TV4 tidigare i veckan pratar man om det sopkaos som är och hur råttinvasionen har tagit fart. Där man även pratar om hur renhållningsarbetarna blir attackerade av råttor.

Vi vill därför erbjuda ett provpaket till de kommuner som känner sig tagna av problemet.

Paket innehåller 10 st Bigbelly-enheter, utrustade med betesstationen R8 med funktion att reducerar råttor i området. Placera enheterna i en park eller i utsatt område, utvärdera i 6 månader och få en garanterat bättre miljö för både verksamheten och besökarna. Se våra kontaktpersoner.

Vill du veta vad EWF ECO kan göra mot råttproblematiken och hanteringen av skräp i offentliga miljöer? Kontakt oss og vi vil hjelpe deg!

1 180KR
Art.nr: EWF-R8

Sitater fra kunder

Stor mage systemet er lukket, noe som hindrer fugler og skadedyr får tilgang til innholdet. "Det er et viktig skritt i arbeidet med å hindre byen fri for skadedyr.

Anders Porelius / Stockholm trafikk/SVT nyheter
Kilde

De har arbeidet godt og papirkurvene aldri har vært fulle. Det har alltid vært stedet å kaste søppel.

Magnus B / Park ingeniør i Östermalm
Kilde

Vi tømmes vanligvis papirkurvene tre ganger om dagen på Queen Street, men under rettssaken i sommer, så antallet flush til tre ganger i uken.

Peter Ring krans / Trafikkontorets prosjektleder
Kilde

Jeg gå vanligvis der, og hvilken forskjell det blitt. Det synes ikke å være useriøs det lenger, «sier hun.» i tillegg rotter og fugler trekke ut rusk på bakken.

Jessica Jormtun / Leder av District komiteen (MP)
Kilde

Noen av våre kunderSE MER

Produkter

1 180KR
Art.nr: EWF-R8
KR
Art.nr: BBS-BB5HE
KR
Art.nr: 22706340

Partnere