Innovativ parkbänk

Solcellsdriven parkbänk från Steora med avancerad teknik och sensorer!

Steora 2

Ökad Trygghet

Steora tillhandahåller en gedigen bakgrundsbelysning som både stärker och ger en tryggare miljö i parker och städer.

Steora 3

Förnyelsebar energi

Steora kan både drivs av förnyelsebar energi från solen och 230V elanslutning beroende på väder och ljussättningar.

Smart parkbänk

Steora är idealet för smarta städer och ger en markant uppfräschning av omgivningen. Den smarta bänken återanvänder solenergin till bänkens funktioner, trådlöst Wi-Fi och laddning av mobila enheter.

Några Fördelar
Steora 4

Smarta Sensorer

Steora Urban har inbyggda sensorer som känner av temperatur, luftfuktighet, energiproduktion och konsumtion samt antalet brukare av laddning och Wi-Fi.

Steora 5

Mobilladdning

Steora ger full möjlighet till laddning av mobila enheter, både via en induktionsplatta och 2st USB uttag.

Steora 6

Wi-fi nätverk

Steora ombesörjer ett trådlöst Wi-Fi nätverk som besökarna kan ta del av för att surfa på internet.

Steora

Bänken har även integrerade sensorer och belysning som ger besökarna maximal effekt vid användning och även en tryggare miljö. Våra smarta bänkar finns i sex olika varianter och alla i samma vackra design. Alla varianter har samma kärna, solcells-modul, laddning av enheter, Wi-Fi, omgivande belysning, datainsamling, kylsystem och kontrollpanel.

Steoras kontrollpanel är faktiskt hjärnan bakom parkbänken. Alla behöriga brukare får en egen personlig profil på Includes webbaserade kontrollpanel. Där du får tillgång till uppdaterad data från respektive bänk, närsom helst från vart som helst.

Senaste nyheter
Steora 12

En omedelbar succé

Steora’s smarta parkbänkar blev en omedelbar succé i Borås. Steora erbjuder besökarna en ökad tillgänglighet i parker och städer, där den smarta parkbänken ger möjlighet

Läs mer »
Steora 13

CNN intervju med Steora grundaren

Steora är mer än bara en bänk, en produkt som tagit världen med storm. Ett snabbt växande företag med en produkt som skapar innovation i parker och städer med publikt wi-fi och laddning av tex mobila enheter med mera.

Läs mer »