Telefon: 010-495 24 95

Innovativ parkbänk

Solcellsdriven parkbänk från Steora med avancerad teknik och sensorer!

Steora 2

Ökad Trygghet

Steora tillhandahåller en gedigen bakgrundsbelysning som både stärker och ger en tryggare miljö i parker och städer.

Steora 3

Förnyelsebar energi

Steora kan både drivs av förnyelsebar energi från solen och 230V elanslutning beroende på väder och ljussättningar.

Smart parkbänk

Steora är idealet för smarta städer och ger en markant uppfräschning av omgivningen. Den smarta bänken återanvänder solenergin till bänkens funktioner, trådlöst Wi-Fi och laddning av mobila enheter.

Några Fördelar
Smarta sensorer

Smarta Sensorer

Steora Urban har inbyggda sensorer som känner av temperatur, luftfuktighet, energiproduktion och konsumtion samt antalet brukare av laddning och Wi-Fi.

Steora 4

Mobilladdning

Steora ger full möjlighet till laddning av mobila enheter, både via en induktionsplatta och 2st USB uttag.

Steora 5

Wi-fi nätverk

Steora ombesörjer ett trådlöst Wi-Fi nätverk som besökarna kan ta del av för att surfa på internet.

Steora

Bänken har även integrerade sensorer och belysning som ger besökarna maximal effekt vid användning och även en tryggare miljö. Våra smarta bänkar finns i sex olika varianter och alla i samma vackra design. Alla varianter har samma kärna, solcells-modul, laddning av enheter, Wi-Fi, omgivande belysning, datainsamling, kylsystem och kontrollpanel.

Steoras kontrollpanel är faktiskt hjärnan bakom parkbänken. Alla behöriga brukare får en egen personlig profil på Includes webbaserade kontrollpanel. Där du får tillgång till uppdaterad data från respektive bänk, närsom helst från vart som helst.

Senaste nyheter
Steora 11

Nya fimpzoner i Malmö

Både i Borås och Malmö har fimpzonerna varit en lyckad resa med många användare! Nu under vintern har Malmö utökat med ytterligare 8 enheter som har inbyggd sätesvärmare för en ökad användning året runt.

Läs mer »

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.