4 april, 2018

Vi söker dig!

Vi söker en produktions- & service ansvarig som kan leda, planera, utföra och utveckla!

Som produktions- & service ansvarig utför du fältarbete, planering av underhåll, reparationer, installationer och felsöka och åtgärda driftsstörningar på EWF ECOs produkter.

Du utgår från EWF ECO’s produktionslokal i Rimbo

Du får en gedigen introduktion och kommer sedan att arbeta i vår produktion samt på fältet hos våra kunder. Du kommer få delta i utbildningar för att få mer kunskap angående hela sortimentet av de maskiner & tjänster som finns i vårt produkt- och service sortiment.
Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och tekniska intresse. Som person är du händig, strukturerad, och kan bemöta kunder på ett trevligt och informativt sätt. Du trivs med att vistas i kundmiljö och att arbeta med att ta hand om maskiner!
En person som har förmågan att leda och inspirera medarbetarna. Du har lätt för att samarbeta med andra, bra på att kommunicera och är en god människokännare. Du är driven och har en positiv grundinställning och ser möjligheter istället för problem. Du kan ge och ta emot feedback på ett bra sätt. Teamet idag inom Service & Produktion är 3 personer och kommer växa.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har om möjligt, även goda kunskaper i Finska alternativt andra språk. Du har minst B-körkort (C-kort eller högre är positivt).

Vi erbjuder dig

EWF Eco AB är marknadsledande i branschen och erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst. Dina medarbetare är kunniga och engagerade. EWF ECO har affärsmodellen att introducera, etablera och leverera smarta gröna & hållbara lösningar till offentlig och kommersiella parter inom Norden primärt. EWF Eco AB är exklusiv distributör för BigBelly Solar och Steora.
Agenturerna omfattar förutom Sverige även Finland & Norge. EWF har sitt trevliga huvudkontor och produktionslokal i Rimbo och säljkontor i Stockholm. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget som expanderar kraftigt på marknaden.

Ansökan

Jobbet är öppet för ansökningar så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Placering: Rimbo
Omfattning: Heltid tillsvidare (Provanställning 6 månader)
Start: Omgående
Ansvarig rekryterare: Per Lindholm ( p.lindholm@ewf.se ) 010-4952472

Dela inlägg
Områdestaggar

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30