4 april, 2018

Vi söker dig!

Dela detta inlägg
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email

Vi söker en produktions- & service ansvarig som kan leda, planera, utföra och utveckla!

Som produktions- & service ansvarig utför du fältarbete, planering av underhåll, reparationer, installationer och felsöka och åtgärda driftsstörningar på EWF ECOs produkter.

Du utgår från EWF ECO’s produktionslokal i Rimbo

Du får en gedigen introduktion och kommer sedan att arbeta i vår produktion samt på fältet hos våra kunder. Du kommer få delta i utbildningar för att få mer kunskap angående hela sortimentet av de maskiner & tjänster som finns i vårt produkt- och service sortiment.
Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och tekniska intresse. Som person är du händig, strukturerad, och kan bemöta kunder på ett trevligt och informativt sätt. Du trivs med att vistas i kundmiljö och att arbeta med att ta hand om maskiner!
En person som har förmågan att leda och inspirera medarbetarna. Du har lätt för att samarbeta med andra, bra på att kommunicera och är en god människokännare. Du är driven och har en positiv grundinställning och ser möjligheter istället för problem. Du kan ge och ta emot feedback på ett bra sätt. Teamet idag inom Service & Produktion är 3 personer och kommer växa.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har om möjligt, även goda kunskaper i Finska alternativt andra språk. Du har minst B-körkort (C-kort eller högre är positivt).

Vi erbjuder dig

EWF Eco AB är marknadsledande i branschen och erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst. Dina medarbetare är kunniga och engagerade. EWF ECO har affärsmodellen att introducera, etablera och leverera smarta gröna & hållbara lösningar till offentlig och kommersiella parter inom Norden primärt. EWF Eco AB är exklusiv distributör för BigBelly Solar och Steora.
Agenturerna omfattar förutom Sverige även Finland & Norge. EWF har sitt trevliga huvudkontor och produktionslokal i Rimbo och säljkontor i Stockholm. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget som expanderar kraftigt på marknaden.

Ansökan

Jobbet är öppet för ansökningar så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Placering: Rimbo
Omfattning: Heltid tillsvidare (Provanställning 6 månader)
Start: Omgående
Ansvarig rekryterare: Per Lindholm ( [email protected] ) 010-4952472

Ewf är ledande leverantör av smarta lösningar för ett hållbart samhälle

Vi är EWF ECO – ett familjeföretag som speglar och eftersträvar en bättre miljö genom smarta, innovativa och hållbara lösningar som gynnar både verksamhet och framtid.

Läs mer om oss här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Vill du ha liknande nyheter direkt till inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Innehållsförteckning

Mer att utforska

Aalborg Zoo Bigbelly

Recension från Aalborg Zoo med Anders

Under sensommaren har Aalborg Zoo många gäster och trycket på serviceteamet är högt. Se Anders berätta om sin upplevelse av Bigbellys smarta plattform för hantering av skärp på Aalborg Zoo i Danmark.

Läs mer »

Nu lanserar vi Enevo

Enevo är en smart plattform med avfallssensor som ger dig ett nytt perspektiv och kontroll över dina sopkärl, samtidigt som du kan reducera kostnader relaterade till avfall.

Läs mer »

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.