EWF ECO AB

Vi söker dig!

4 april, 2018

Vi söker en produktions- & service ansvarig som kan leda, planera, utföra och utveckla!

Som produktions- & service ansvarig utför du fältarbete, planering av underhåll, reparationer, installationer och felsöka och åtgärda driftsstörningar på EWF ECOs produkter.

Du utgår från EWF ECO’s produktionslokal i Rimbo

Du får en gedigen introduktion och kommer sedan att arbeta i vår produktion samt på fältet hos våra kunder. Du kommer få delta i utbildningar för att få mer kunskap angående hela sortimentet av de maskiner & tjänster som finns i vårt produkt- och service sortiment.
Vi lägger stor vikt vid din sociala förmåga och tekniska intresse. Som person är du händig, strukturerad, och kan bemöta kunder på ett trevligt och informativt sätt. Du trivs med att vistas i kundmiljö och att arbeta med att ta hand om maskiner!
En person som har förmågan att leda och inspirera medarbetarna. Du har lätt för att samarbeta med andra, bra på att kommunicera och är en god människokännare. Du är driven och har en positiv grundinställning och ser möjligheter istället för problem. Du kan ge och ta emot feedback på ett bra sätt. Teamet idag inom Service & Produktion är 3 personer och kommer växa.
Du talar och skriver svenska och engelska flytande samt har om möjligt, även goda kunskaper i Finska alternativt andra språk. Du har minst B-körkort (C-kort eller högre är positivt).

Vi erbjuder dig

EWF Eco AB är marknadsledande i branschen och erbjuder dig en intressant och omväxlande tjänst. Dina medarbetare är kunniga och engagerade. EWF ECO har affärsmodellen att introducera, etablera och leverera smarta gröna & hållbara lösningar till offentlig och kommersiella parter inom Norden primärt. EWF Eco AB är exklusiv distributör för BigBelly Solar och Steora.
Agenturerna omfattar förutom Sverige även Finland & Norge. EWF har sitt trevliga huvudkontor och produktionslokal i Rimbo och säljkontor i Stockholm. Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget som expanderar kraftigt på marknaden.

Ansökan

Jobbet är öppet för ansökningar så länge annonsen finns uppe på hemsidan. Vi håller intervjuer löpande. Varmt välkommen med din ansökan!
Placering: Rimbo
Omfattning: Heltid tillsvidare (Provanställning 6 månader)
Start: Omgående
Ansvarig rekryterare: Per Lindholm ( [email protected] ) 010-4952472

Är ni redo?

Boka ett förutsättningslöst möte med oss där vi går igenom behov och lösning. 

Mer att utforska
Kolding kommun fick positiva testresultat

Arbetstiden som är sparande har istället använts för att samla skräp på gatorna. Under vintern har Kolding Kommun testat dom smarta papperskorgarna i centrala delar och resultet är positivt. Testet har minskat antalet tömningar med 90 procent.

Helsingør papperskorg
Helsingør samlar skräp i öppen miljö med Bigbelly

Helsingør har under två år placerat ut 48 stycken smarta Bigbellys som varje dag hjälper kommunen att effektivera skräphanteringen – genom att öka kapaciteten och meddela när tömning skall ske. Under bara två månader har Helsingør samlat in över 770.000 liter skräp på utvalda platser i kommunen.

Aalborg Zoo Bigbelly
Recension från Aalborg Zoo med Anders

Under sensommaren har Aalborg Zoo många gäster och trycket på serviceteamet är högt. Se Anders berätta om sin upplevelse av Bigbellys smarta plattform för hantering av skärp på Aalborg Zoo i Danmark.

Uppsala Kommun sammanställer Bigbelly

Uppsala har valt att investera i ett solcellsdrivet system, så kallade Bigbelly. Målet med satsningen är att förbättra miljön i kommunen genom minskade transporter och en renare närmiljö kring sopkärlen. Sedan vi införde systemet, har det synliga skräpet i Stadsträdgården och kringliggande större parker minskat med 20 procent. En bidragande faktor kan även vara själva placeringen.

Innehållsförteckning
Nyhetsbrev
Vill du ha liknande nyheter direkt i din inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30