Puhelin: 0046 10-495 24 75

Roskat synnyttää rotta hyökkäys kaupunkiin

Jaa Linkedin
Linkedin
Jaa Facebook
Facebook
Jaa Twitter
Twitter
Jaa Google
Google +

Många städer drabbas av små möss och stora råttor, de föder sig på tillgänglighet av skräp där den ökade expansionen av skadedjur skapar otrygghetskänsla i samhället.

Våra städer växer och stadens renhållningsresurser blir allt mer ansträngda. De placerar och prioriterar resurser efter tid och behov vilket ibland kan leda till att det brister. De vet inte när och var, fören det är för sent.

Siirrymme enemmän ulkona

Promenadstråk, parker, kajer och nöjesfält blir allt mer populära när solen tittar fram. Besökarna tar med sig picknick eller en skön lunch som sedan trycks ner i papperskorgen bredvid. Det är en bekvämlighet och även en tillgänglighet för besökarna att kunna slänga sitt skräp i stadens offentliga papperskorgar och i bland kan det gå snabbt att fylla en papperskorg som leder till att den blir överfull.

Vi brukar säga att skräp föder skräp och därefter kan en brist uppstå som ger tillgänglighet för skadedjur.

När råttorna springer på oss, då är det ett stort problem.

I ett reportage från TV4 tidigare i veckan pratar man om det sopkaos som är och hur råttinvasionen har tagit fart. Där man även pratar om hur renhållningsarbetarna blir attackerade av råttor.

Siksi tarjoamme näyte pack kommuner som känner sig tagna av problemet.

Paket innehåller 10 st Bigbelly-enheter, utrustade med betesstationen R8 med funktion att reducerar råttor i området. Placera enheterna i en park eller i utsatt område, utvärdera i 6 månader och få en garanterat bättre miljö för både verksamheten och besökarna. Se våra kontaktpersoner.

Vill du veta vad EWF ECO kan göra mot råttproblematiken och hanteringen av skräp i offentliga miljöer?Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tuoreimmat uutiset EWF ECO ja nykyiset tarjoukset? Tilaa uutiskirjeemme!

Asiakas-case

Uppsalan kunta kääntää BigBelly

Uppsala on päättänyt sijoittaa aurinko energialla toimiva järjestelmä nimeltä BigBelly. Aloitteen tavoitteena on parantaa kunnan ympäristöä pienentämällä kuljetuksia ja puhtaampaa ympäristöä roska-astioiden ympärillä. Koska olemme ottaneet käyttöön järjestelmän, näkyvä roskat kaupungin puutarhassa ja ympäröivät suuremmat puistot ovat laskeneet 20 prosenttia. Vaikuttava tekijä voi myös olla sijoittelu itsessään.

Lue tapa uksessa»
Samankaltaisia uutisia