Puhelin: 0046 10-495 24 75

Ei tuotteita korissa.

Metsän Gribskov laajenee Bigbelly kesäksi

Jaa Linkedin
Linkedin
Jaa Facebook
Facebook
Jaa Twitter
Twitter
Jaa Google
Google +

Gribskov kommun utökar nu till 17 stycken Bigbelly i form av både avfallskärl och sorteringsstationer för glas och burkar.

Nedskräpningen i Östersjön är ett världskänt problem där både verksamhet och besökarna måste ta krafttag för möta Globalmålen. Med hjälp av Bigbelly kan nu Gribskov kommun säkra stranden inför sommaren och minimera plock på mark, åtkomst för skadedjur och skräp i vattnet.

Kommunens solcellsdrivna papperskorgar med inbyggd komprimering är nu utplacerade på en populär strand i Gribskov och är redo för vad sommaren har att erbjuda! Vi ersatte de existerande 27 st papperskorgarna på 100 liter/st med sex stycken Bigbelly sorteringsstationer med kapacitet på 760 liter per station och även fyra stycken Suuri kapasiteetti med kapacitet på 570 liter och en stycken Kapasiteetin på 190 liter.

Vi har tillsammans med kommunen och lokala skolor i Gribskov ökat interaktivitet och medvetenhet om skräp i offentliga miljöer med hjälp av skattjakt.

Den nya lösningen gav en kapacitet på 7.030 liter istället för tidigare 2.700 liter. Detta underlättar för kommunens verksamhet som nu kan på ett enklare sätt effektivisera och placera resurser efter behov.

Vi önskar er en trevlig sommar och en bättre miljö!

Gribskov utökar med Bigbelly inför sommaren 1

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tuoreimmat uutiset EWF ECO ja nykyiset tarjoukset? Tilaa uutiskirjeemme!

Asiakas-case

Uppsalan kunta kääntää BigBelly

Uppsala on päättänyt sijoittaa aurinko energialla toimiva järjestelmä nimeltä BigBelly. Aloitteen tavoitteena on parantaa kunnan ympäristöä pienentämällä kuljetuksia ja puhtaampaa ympäristöä roska-astioiden ympärillä. Koska olemme ottaneet käyttöön järjestelmän, näkyvä roskat kaupungin puutarhassa ja ympäröivät suuremmat puistot ovat laskeneet 20 prosenttia. Vaikuttava tekijä voi myös olla sijoittelu itsessään.

Läs Case »
Samankaltaisia uutisia
Älä missaa!
Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko tuoreimmat uutiset EWF ECO ja nykyiset tarjoukset? Tilaa uutiskirjeemme!