Telefon: 010-495 24 95

Bigbelly

Enastående plattform för renhållning med smarta papperskorgar från Bigbelly

Bigbelly är en framgångsrik molnbaserad plattform med uppkopplade, smarta papperskorgar som möjliggör större kapacitet och färre insamlingar utan anslutning till elnät. Du får häpnadsväckande teknologi som sänker kostnader för tömning, ökar effektiviteten i verksamhet och ger besökarna i området en attraktiv ren vistelse samtidigt som du får värdefull insikt i skräpets gång och hur du bäst placerar resurser.
Bigbelly 2

Renare miljö

Bigbelly är ett slutet avfallssystem med full kontroll som ger omgivningen en renare miljö och färre skadedjur.

Bigbelly 3

Öka produktivitet

Insamlad data från respektive papperskorg omvandlas i plattformen till värdefull insikt och beslutsunderlag för placering av resurser.

Bigbelly 4

Globalt avtryck

Vare sig det gäller lastbilar på land eller båtar på vatten så hjälper Bigbelly dig att reducera både onödig trafik och dess miljöpåverkan.

Innovation till sin spets

Svårslagen innovativ plattform för renhållning som du absolut inte vill missa!

Bigbelly har idag över 56000 st smarta papperskorgar i 54 länder, varav 4000 st är i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bigbellys framgång är ingen slump utan det är ett bevis på den ultimata lösningen för hur renhållningsarbetet kan bli enklare och smartare. Bigbellys smarta papperskorgar ger ökad kapacitet och analyserar fyllnadsnivå i respektive papperskorg för att öka produktiviteten till en renare miljö.

Win-win-win för både besökare, miljö och verksamhet.

Några av våra kunder

Teknologi som ingen annan har

Överlägsen minskning av insamlingar med upp till 95%

Förutom uppenbara fördelar som renare offentlig miljö, effektivare avfallshantering, lägre kostnader och miljömässiga vinster kan ni minska sophämtningen med upp till 95%. Ni kan enkelt mäta andelen sopor som går till återvinning istället för att kastas. Bigbelly skapar renare, grönare och säkrare gågator genom minskad lastbilstrafik, minskat buller och färre trafikstockningar.

Fyllnadsnivå & Status

Fyllnadsnivå och status

Våra papperskorgar är fristående och har teknik för tvåvägskommunikation som automatiskt läser av fyllnadsnivå och systemstatus.

Heatmaps

Heatmaps

Heatmaps mäter aktivitet i respektive område för att enklare se vilka områden som behöver mer kapacitet än andra.

Effektiva resurser

Notifikationer

Ansvariga blir meddelade efter önskad insamlingsfrekvens via e-post, webbläsare eller smartphone applikation.

Soldriven

Solcellsdriven

De smarta funktionerna drivs av lagrad solenergi för drift året runt och har unikt patenterat skydd för strömförbrukning kallad SolarMAX.

* Gäller High Capacity

Minimera skadedjur

Slutet system

Bigbelly begränsar obehöriga och skadedjur från att nå innehållet och minimerar att skräp hamnar utanför på marken eller i vattnet.

Komprimator

Inbyggd komprimator

Med inbyggd komprimator, driven av solenergi kan Bigbelly ge plats åt 570L okomprimerat skräp på samma storlek som ett 120L kärl.

* Gäller High Capacity

Hjälpfulla tjänster som vi erbjuder

Kombinera enheter

Med Bigbelly kan du kombinera enheter och skapa källsortering med önskade utföranden för att passa ditt ändamål eller område.

Design & formgivning

Vi är medvetna om att estetiken är viktig för många områden och erbjuder därför design och formgivning för att förbli attraktiv i alla områden.

Service & underhåll

Precis som vilken maskin som helst så behöver den en besiktning och rengöring för att förbli skinande efter behov.

Projektering

Osäker på vilken kapacitet området kräver? Vi hjälper dig att planera och budgetera för att få rätt maskin i önskat område.

Externa tillval

Genom Bigbellys framgångsrika teknologi kan vi erbjuda installation av b.la. wi-fi för surf eller ljud kopplat till inkast för att engagera besökare.

Hyr eller köp

Vi erbjuder alternativ där du kan välja att köpa dina enheter direkt eller hyra dem med förmånliga serviceavtal.

Vad säger våra användare?

Varför vänta, när du kan göra skillnad nu.

Är du redo att skapa en fantastisk framtid med Bigbelly?

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.