Umeå investerer smart søppeltømming med BigBelly

Umeå i BigBelly familie! Umeå kommune har nå fått sin første leveransen av BigBelly tur til å effektivisere søppeltømming i kommunen offentlige miljø. Rekkefølgen er gjeldende variant høy kapasitet, utstyrt med lett-å-bruke fotpedal og har en kapasitet på 570 liter. Bigbelly høy kapasitet drives året rundt med hjelp av fornybar solenergi og […]

Sundsvall tar spam ledelse til nye nivåer med BigBelly

Under Torsdagsmorgonen placerades det ut tio smarta papperskorgar ut på gator och parker i Sundsvall vid namn BigBelly. Enheterna som placerades ut ger en bättre skräphantering med en ökad kapacitet och kommer även med ett integrerat Wi-Fi nätverk som besökarna kan koppla upp sig mot och surfa fritt.

Trafikken investerer i 210 enheter fra BigBelly

Stockholm bytrafikken investerer videre i 180th soldrevne, komprimering søppel kurver og 10 trippel stasjoner for gjenvinning fra BigBelly. Institutt for offentlige har også valgt å investere i EWF'S innovative, utenfor agn stasjonen for å redusere råttproblematiken i urbant og park miljøer.

Bigbelly bringer Norrmalm, Stockholm 115.000 færre bevegelser per år

Norrmalms stadsdelsförvaltning har under egen regi tagit fram en rapport baserat på användningen av plattformen BigBelly med ett bevisat resultat på effektivisering av verksamheten och tömningar av BigBelly skräpkorgar upp till -97%.

Får rammeavtale med Uppsala Kommune

EWF ECO AB fortsätter utökningen av BigBelly i Uppsala Kommun med smarta, solcellsdrivna och komprimerande sopkärl. Vi är stolta att få ytterligare förtroende och fortsätter nu utökningen av BigBelly i Uppsala. Det nya ramavtalet gäller under 4 år och har ett beräknat värde på 6-12 miljoner kronor under avtalstiden som omfattar våra smarta, solcellsdrivna och komprimerande sopkärl för avfall och återvinning. Uppsala […]

Velkommen Lund

Mandag kjøpt koblet to nylig søppelbøtter opp online. Bigbelly kalles modell som både forteller når tønnen må tømmes og tjenestegjør med gratis wifi for alle surfsugna som står nær nok. Fat har eksistert en stund men Lund er nå første byen som tilbyr også offentlige wi-fi i forbindelse med avfallet Vinduer.

Alt mindre rot på Uppsala gater

I augusti genomförde Uppsala kommun en skräpmätning både i park och på gata. Mätningen visar att det är mindre skräp i år än 2016. I park minskade antalet skräp per tio kvadratmeter från 3,26 till 1,03 (68.4%) och på gata från 7,53 till 4,93 (34.5%). Fimpar är fortfarande det vanligaste skräpet och kommunen planerar en kampanj för att minska antalet fimpar som kastas på marken.

En av Finalistene i årets bærekraftige prosjekter

Årets CIO. Årets digitala projekt. Årets hållbara projekt. Årets digitala inspiratör. Alla stockholmare har sett de soldrivna, uppkopplade skräpkorgarna, som komprimerar sina sopor själva och själva meddelar staden när de behöver tömmas. En markant effektivisering av soptömningen.

Kommunene lagre med BigBelly

Västerås kommun gjorde en gedigen satsning på BigBelly’s smarta system för avfalls- och återvinning sommaren 2017 på Lögastrand. Stationerna är inte bara praktiska utan ger även en vacker glimt i ögat för besökarna. Soptunnorna är även stängda så att inte råttor och fåglar kan ta sig in i dem