Sensorer för avfall 1

Sensorer för avfall

Ren känsla för avfall. Detta är en banbrytande patentera sensorteknologi sin inte bara är branschledande, utan även världsberömd. Avfallsbehållare är en tuff miljö att arbeta i, men vår sensor trivs i alla väderförhållanden och containerbehållare. 

Sensorer för avfall 2
Sensorer för avfall 3

Skapa en enklare och mer effektiv avfallshantering

Genom att använda vår revolutionerande teknologi och maskininlärning kan du med hjälp av våra avfallssensorer förutse exakt när och var insamling behöver ske, vilket ger dig en enklare och mer effektiv avfallshantering.

Med digitaliserad avfallshantering får du bättre kontroll på era behållare och kan enkelt optimera er avfallshantering för att minska miljöpåverkan och öka effektiviteten. Låt oss hjälpa er att ta ert avfallshanteringssystem till nästa nivå!

Control

Styr avfallsflödet

Vår teknik möjliggör en övervakning och styrning av avfallsflöden, vilket minskar risken för överfyllda containrar och transportkostnader, och samtidigt minskar koldioxidavtrycket.

Med vår hjälp kan du optimera insamlingar, frekvenser och användaråtkomst, vilket skapar en hållbar och effektiv avfallshantering.

CMS

Håll koll på tillgångarna

Vår Container Management Service är ett smart lagerhanteringssystem som kombinerar fyllnadsnivåsensorer med QR-koder för att säkerställa optimal hantering av behållare och dess innehåll.

Detta ger en ökad effektivitet och noggrannhet i inventeringen av systemets tillgångar, vilket gör det lättare att identifiera och spåra behållare och dess innehåll på ett enkelt och intuitivt sätt.

Sensorer för avfall 5
Sensorer för avfall 6
Drive

Optimera transporter

Med vår mångsidiga flottstyrnings- och sensorlösning kan du enkelt optimera användningen av dina fordon och maskiner samtidigt som du minskar bränsleförbrukning, slitage och koldioxidutsläpp.

Genom att använda vår avancerade teknik kan du få en tydlig överblick över dina fordon och deras prestanda, vilket ger dig möjlighet att göra rätt beslut i realtid och därigenom förbättra verksamhetens effektivitet och hållbarhet.

Advanced Routing

Automatisera körscheman

Vårt toppmoderna optimeringsverktyg hjälper dig att effektivt placera och hantera dina resurser, samtidigt som det förenklar dynamisk planering av körrutter.

Med den senaste tekniken kan du dra nytta av realtidsdata för att snabbt anpassa dina planer efter föränderliga omständigheter och uppnå en smidigare, mer effektiv logistik.

Med vår lösning kan du spara tid och pengar samtidigt som du minskar onödiga utsläpp och ökar hållbarheten i ditt arbete.

Sensorer för avfall 7

Har du någonsin undrat hur vi kan läsa av den fysiska världen? Svaret ligger i sensorer – fantastiska apparater som kan omvandla fysiska signaler till information som vi kan förstå. Med sensorer kan vi mäta allt från temperatur och ljud till rörelse och ljusstyrka. Denna information kan sedan användas för att förbättra våra liv på en mängd olika sätt.

Tänk dig en värld där allt du äger kan kommunicera med varandra och anpassa sig efter dina behov utan att du ens behöver tänka på det. Det är precis vad IoT – Internet of Things – gör möjligt.

Genom att integrera små inbyggda sensorer och processorer i allt från bilar och hushållsapparater till kläder och människor, kan vi skapa en värld där allt är smart och hjälpsamt. 

Ladda ner REEN produktblad

Ange dina uppgifter för att ladda ner produktblad. Produktbladet skickas i sin tur till din e-postadress.

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30