Telefon: 010-495 24 95

Helsingør papperskorg

16 september, 2018

Helsingør samlar skräp i öppen miljö med Bigbelly

Dela sida:
Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Helsingør har under två år placerat ut 48 stycken smarta Bigbellys som varje dag hjälper kommunen att effektivera skräphanteringen - genom att öka kapaciteten och meddela när tömning skall ske. Under bara två månader har Helsingør samlat in över 770.000 liter skräp på utvalda platser i kommunen.

Helsingør har under bara två månader samlat in över +770.000 liter skräp genom smarta papperskorgar från Bigbelly.

Bigbelly ger ett helt nytt sätt att kommunicera och planera hanteringen av skräp genom helt fristående papperskorgar med integrerad avancerad teknik. Varje papperskorg är designad att hindra obehöriga och skadedjur från innehållet och har inbyggd kompaktering för att ge plats åt mer skräp.

Helsingør har under två år placerat ut 48 stycken smarta Bigbellys som varje dag hjälper kommunen att effektivera skräphanteringen – genom att öka kapaciteten och meddela när tömning skall ske. Under bara två månader har Helsingør samlat in över 770.000 liter skräp på utvalda platser i kommunen.

Bigbelly’s plattform för smart skräphantering ger en översikt av din flotta för att du enklare ska få det underlag du behöver för att planera tömningar.

Helsingør resultat efter utvärdering

Helsingörs kommun, startade 2015 genom driftenheten Nordsjælland Park & Vej. Under utvärderingsperioden i centrum har 160 st papperskorgar monterades ner och 32 st High Capacity 5.0 papperskorgar monterats upp från Bigbelly, enheter med inbyggd komprimator. Lösningen gav ökad kapacitet i allmänhet, medan de inbyggda sensorerna kunde ge driftsinformation för att öka kommunens effektivitet och planering av transport. Detta gav ett resultat från tidigare 58.240 st tömningar till låga 2.112 st per år, året efter.

  • Reduktion av antal papperskorgar: -80%
  • Reduktion av antalet tömningar: -97%

Smartare skräphantering

Vill du reducera transport, tömningar och ett få beslutsunderlag som ger möjlighet att effektivisera din verksamhet inom skräphantering, så kommer du tycka om vad vi har att säga!

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan erbjuda din verksamhet en smartare och grönare miljö för en hållbar framtid!

Ewf är ledande leverantör av smarta lösningar för ett hållbart samhälle

Vi är EWF ECO – ett familjeföretag som speglar och eftersträvar en bättre miljö genom smarta, innovativa och hållbara lösningar som gynnar både verksamhet och framtid.

Läs mer om oss här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Vill du ha liknande nyheter direkt till inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!
Innehållsförteckning
Mer att utforska

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.