+ 100% i Uppsalas grønne initiativ for solenergi

Dela:

Del på Linkedin
Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Google

Kommunen beställer 118 enheter inom ramen av det nya ramavtalet med EWF ECO AB. Uppsala slöt ett ramavtal i mars med EWF ECO AB, angående leverans av BigBelly Solar fram till 2016.
Avtalet innebär att Uppsala nu kommer arbeta strategiskt för att BigBelly Solar systemet ska tjäna större delar av Uppsala, och därigenom förstärka sin miljöprofil samt nå sina uppsatta mål.
Under våren 2014 kommer ytterligare 118 enheter att etableras på platser i Uppsala, varav man då kommer vara en av de fem största etableringarna i Europa.
Nästa steg kan bli att integrera även möjligheten till återvinning av matavfall, så att vi skulle kunna föda våra tilltänkta maskkomposter i Stadsträdgården. Per-Richard Rönnberg, KSU Uppsala.
Vad blir den stora förändringen när Uppsala mer än dubblar antalet enheter?
Per Järnebrink, delägare i EWF ECO säger:
Det är med ett större antal papperskorgar som vi från rapporterna i CLEAN kan maximera vinsten för miljön samt för de som tömmer och äger enheterna.

Registrer deg for mottak av nyhetsbrevet

Vil du ha de siste nyhetene fra EWF ECO og nåværende tilbud? Registrer deg for mottak av nyhetsbrevet!

Kunde sak
Kildesortering Gotland Bigbelly

Gotland sortert med Bigbelly

En smartere Gotland fordeler alle! Tradisjonelle resirkulerings beholdere kan gi usikkerhet og unignorance som resulterer i forsøpling og kostbare tiltak. I sentrum av Visby på Gotland,

Les sak»
Lignende nyheter