Telefon: 010-495 24 95

14 april, 2020

Nu lanserar vi Enevo

Dela på facebook
Dela på linkedin
Dela på twitter
Dela på email
Enevo är en smart plattform med avfallssensor som ger dig ett nytt perspektiv och kontroll över dina sopkärl, samtidigt som du kan reducera kostnader relaterade till avfall.

Förstå din stad från ett nytt perspektiv med avfallssensorer från Enevo

Vi känner oss extra glada då vi har fått nöjet att expandera vår innovativa portfölj med ytterligare en briljant lösning med hög kvalitet. 

Enevo är ett progressivt avfallsteknikföretag som använder deras patenterade IoT lösningar för att reducera kostnader relaterade till avfall och rädda planeten på samma gång. Med Enevo kan företag, smarta städer och kommersiella organisationer över hela världen mäta, analysera och hantera deras avfall. Enevo ger dig IoT sensorer för avfall och resultat som alla lovar, men inte levererar. Enevo’s teknologi är patenterad och är oöverträffad i vår bransch.

Rätt åtgärd på rätt plats på rätt tid till rätt kostnad med Enevo

Nu lanserar vi Enevo 1

Enevo är till för dig som behöver kontroll, samtidigt reducera kostnaderna relaterade till avfall. Du får en överblick över alla dina sopkärl och containrar där du genom den senaste teknologin kan se fyllnadsnivån i respektive avfallsbehållare, oavsett storlek. 

Med hjälp av Enevo får du en överblick om när och var tömning ska ske där även den senaste teknologin samlar data från miljontals parametrar för att optimera den bästa körsträckan och schema för insamling.

Med Enevo minimerar du klagomål och överfyllda avfallsbehållare innan det är för sent. Du kan samtidigt reducera avfallsrelaterade kostnader och öka hållbarheten för både miljö och verksamhet.

Läs mer på: Enevo eller ring oss på 010-495 24 95

Vill du se mer av våra nyheter?

Vill du ha liknande nyheter direkt i din inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Innehållsförteckning

Mer att utforska

Joina vårt nyhetsbrev!

Få de senaste nyheterna direkt till din inkorg. Du kan vara lugn, vi hatar spam lika mycket som du gör och säljer aldrig din info till tredje part.

Så här hanterar vi dina personuppgifter när du fyller i formuläret

Hej!

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.