14 april, 2020

Nu lanserar vi Enevo

Enevo är en smart plattform med avfallssensor som ger dig ett nytt perspektiv och kontroll över dina sopkärl, samtidigt som du kan reducera kostnader relaterade till avfall.

Förstå din stad från ett nytt perspektiv med avfallssensorer från Enevo

Vi känner oss extra glada då vi har fått nöjet att expandera vår innovativa portfölj med ytterligare en briljant lösning med hög kvalitet. 

Enevo är ett progressivt avfallsteknikföretag som använder deras patenterade IoT lösningar för att reducera kostnader relaterade till avfall och rädda planeten på samma gång. Med Enevo kan företag, smarta städer och kommersiella organisationer över hela världen mäta, analysera och hantera deras avfall. Enevo ger dig IoT sensorer för avfall och resultat som alla lovar, men inte levererar. Enevo’s teknologi är patenterad och är oöverträffad i vår bransch.

Rätt åtgärd på rätt plats på rätt tid till rätt kostnad med Enevo

Nu lanserar vi Enevo 1

Enevo är till för dig som behöver kontroll, samtidigt reducera kostnaderna relaterade till avfall. Du får en överblick över alla dina sopkärl och containrar där du genom den senaste teknologin kan se fyllnadsnivån i respektive avfallsbehållare, oavsett storlek. 

Med hjälp av Enevo får du en överblick om när och var tömning ska ske där även den senaste teknologin samlar data från miljontals parametrar för att optimera den bästa körsträckan och schema för insamling.

Med Enevo minimerar du klagomål och överfyllda avfallsbehållare innan det är för sent. Du kan samtidigt reducera avfallsrelaterade kostnader och öka hållbarheten för både miljö och verksamhet.

Läs mer på: Enevo eller ring oss på 010-495 24 95

Dela inlägg
Områdestaggar
Logga in

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30