EWF ECO AB

Nu lanserar vi Enevo

14 april, 2020

Enevo är en smart plattform med avfallssensor som ger dig ett nytt perspektiv och kontroll över dina sopkärl, samtidigt som du kan reducera kostnader relaterade till avfall.

Förstå din stad från ett nytt perspektiv med avfallssensorer från Enevo

Vi känner oss extra glada då vi har fått nöjet att expandera vår innovativa portfölj med ytterligare en briljant lösning med hög kvalitet. 

Enevo är ett progressivt avfallsteknikföretag som använder deras patenterade IoT lösningar för att reducera kostnader relaterade till avfall och rädda planeten på samma gång. Med Enevo kan företag, smarta städer och kommersiella organisationer över hela världen mäta, analysera och hantera deras avfall. Enevo ger dig IoT sensorer för avfall och resultat som alla lovar, men inte levererar. Enevo’s teknologi är patenterad och är oöverträffad i vår bransch.

Rätt åtgärd på rätt plats på rätt tid till rätt kostnad med Enevo

Nu lanserar vi Enevo 1

Enevo är till för dig som behöver kontroll, samtidigt reducera kostnaderna relaterade till avfall. Du får en överblick över alla dina sopkärl och containrar där du genom den senaste teknologin kan se fyllnadsnivån i respektive avfallsbehållare, oavsett storlek. 

Med hjälp av Enevo får du en överblick om när och var tömning ska ske där även den senaste teknologin samlar data från miljontals parametrar för att optimera den bästa körsträckan och schema för insamling.

Med Enevo minimerar du klagomål och överfyllda avfallsbehållare innan det är för sent. Du kan samtidigt reducera avfallsrelaterade kostnader och öka hållbarheten för både miljö och verksamhet.

Läs mer på: Enevo eller ring oss på 010-495 24 95

Är ni redo?

Boka ett förutsättningslöst möte med oss där vi går igenom behov och lösning. 

Mer att utforska
Kolding kommun fick positiva testresultat

Arbetstiden som är sparande har istället använts för att samla skräp på gatorna. Under vintern har Kolding Kommun testat dom smarta papperskorgarna i centrala delar och resultet är positivt. Testet har minskat antalet tömningar med 90 procent.

Köpenhamns flygplats implementerar Bigbelly

Bigbellys smarta avfall & återvinning tar fart på flygplatser runt om i världen! Från Singapore till Köpenhamn till NYC distribuerar Bigbelly lägre driftskostnader, uppnår hållbarhetsmål och skapar en ren, säker och bekväm passagerarupplevelse.

Uppsala Kommun sammanställer Bigbelly

Uppsala har valt att investera i ett solcellsdrivet system, så kallade Bigbelly. Målet med satsningen är att förbättra miljön i kommunen genom minskade transporter och en renare närmiljö kring sopkärlen. Sedan vi införde systemet, har det synliga skräpet i Stadsträdgården och kringliggande större parker minskat med 20 procent. En bidragande faktor kan även vara själva placeringen.

Aalborg Zoo Bigbelly
Recension från Aalborg Zoo med Anders

Under sensommaren har Aalborg Zoo många gäster och trycket på serviceteamet är högt. Se Anders berätta om sin upplevelse av Bigbellys smarta plattform för hantering av skärp på Aalborg Zoo i Danmark.

Nyhetsbrev
Vill du ha liknande nyheter direkt i din inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30

Ladda ner broschyr

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30