15 november, 2023

Upptäck en helt ny dimension av soldriven pollarbelysning

Upplev en framtid med ökad säkerhet och hållbarhet. ActiveLights Solar pollare löser utmaningar och erbjuder en energieffektiv och miljövänlig lösning för platser utan elnät.

En tidigare era av utmaningar är här för att bli löst

Belysning har en central roll i vår vardag, särskilt i offentliga miljöer. Den påverkar vår säkerhet och komfort, men traditionella belysningssystem har visat sig ha sina brister. Otillräcklig belysning i parker, skolor och torg under nattens mörka timmar utgör en potentiell risk för allmänhetens säkerhet. Denna brist på belysning skapar inte bara en ökad olycksrisk utan även en känsla av otrygghet bland människor.

En attraktiv lösning för framtiden

För att bemöta dessa utmaningar och främja en mer hållbar framtid erbjuder vi nu en attraktiv lösning. Belysningssystemet från ActiveLights fungerar genom att omvandla solenergi till ljus och erbjuder flera fördelar som adresserar de problem som traditionell belysning innebär.

Ett av de mest slående fördelarna är hållbarheten och energibesparingen som ActiveLights Solar pollare erbjuder. Genom att drivas av solenergi minskar de utsläppen av växthusgaser och främjar användningen av miljövänlig energi. Detta innebär inte bara minskad påverkan på miljön utan också en mer hållbar energikälla.

Upptäck en helt ny dimension av soldriven pollarbelysning 1

Värt att uppmärksamma

  • Låga driftkostnader är en annan fördel som är värd att uppmärksamma. Genom att använda solenergi minskar ActiveLights pollare dramatiskt de löpande kostnaderna för belysning. Det sparar pengar och minskar beroendet av det traditionella elnätet, vilket är särskilt värdefullt i avlägsna områden där elanslutning kan vara svår att upprätthålla. Ett exempel är projekt Gullholmen.
  • Enkel installation är en annan fördel som gör ActiveLights Solar pollare till ett smart val. Dessa belysningssystem är lätta att installera och kräver inte komplicerad kabeldragning eller avancerad elinstallation. Det sparar tid och eliminerar onödigt besvär.
  • För att ytterligare optimera energieffektiviteten är ActiveLights Solar pollare utrustade med sensorer som möjliggör automatisk på/av-funktion. Detta innebär att belysningen alltid är tillgänglig när den behövs, vilket inte bara sparar energi utan också säkerställer att belysningen alltid fungerar effektivt.

– I en tid då hållbarhet och kostnadseffektivitet är i centrum för många beslut, är ActiveLights Solar en strålande lösning

Genom att använda solenergi och minska koldioxidutsläppen erbjuder ActiveLights en hållbar lösning för belysning i offentliga miljöer. De obefintliga driftkostnaderna gör dem ekonomiskt fördelaktiga, och den enkla installationen sparar tid och besvär. Sensorer som möjliggör automatisk drift ökar energieffektiviteten, och möjligheten till anpassad design gör dem användbara i olika sammanhang.


Upptäck en helt ny dimension av soldriven pollarbelysning 2

ActiveLights Solar pollare ger ett uppvaknande och erbjuder kostnadseffektiv belysning genom:

  • Högeffektiva solceller
  • Kabelfri installation
  • Automatiserad LED-belysning
  • Närvarostyrning
  • Robust design, konstruerad för offentlig miljö
  • Även bra för djurlivet

Intresserad av att utforska mer?

Detta kan du läsa mer om genom att ladda ner vårt produktblad på länken nedan! Så när du funderar över belysning i offentliga miljöer, överväg ActiveLights Solar som den ljusa och hållbara lösningen. De ger inte bara säkerhet och komfort utan också en hållbar framtid för alla.

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30