15 december, 2022

Vad hände 2022?

Det är så glädjande att se hur stora framsteg vi har gjort tillsammans och vi ser fram emot fler fantastiska saker nästa år - och därefter. Vi hoppas ni får en god jul och ett gott nytt år! 

Vi är så glada att kunna dela med oss av några av de otroliga saker som hände under vårt 2022.

Vi fick i februari förtroendet till att bli en del av Sustainion Group, och vi är så stolta över hur långt vi har kommit sedan dess. Det var en spännande förändring eftersom vi nu är en del av ett större team som arbetar för att göra en positiv skillnad i världen.

Vi har också skrivit på ett nytt kontrakt om ny anläggningslokal i Rimbo, Sverige – och snart flyttar vi in i vårt nya kontor! Vi kan knappt vänta på att komma in i vårt nya hem och börja arbeta därifrån. 

Förutom denna flytt skapade vår kund Malmö stad en av sina berömda nudging-kampanjer med hjälp av vår ECO Sound-modul, som väckte global uppmärksamhet och ökade användningen av papperskorgarna med 398%. Det har varit riktigt roligt att se människor interagera med våra produkter på sätt som vi aldrig skulle ha kunnat föreställa oss! 

Vi anställde också tre nya personer i år – och bytte ut två företagsbilar till helt eldrivna fordon (vi siktar på att ha alla tjänstebilar 100% fossilfria år 2024). 

Det är så glädjande att se hur stora framsteg vi har gjort tillsammans och vi ser fram emot fler fantastiska saker nästa år – och därefter. Vi hoppas ni får en god jul och ett gott nytt år! 

Dela inlägg
Områdestaggar

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30