Välkommen ECO Charge

I september 2022 genomfördes en fusion av Vindico Security vars primära affärsområde är laddskåp för batterier. Vindico fortsätter numera under det nya varumärket ECO Charge som presenteras av EWF Eco AB. 

28 november, 2022

Vindico fortsätter numera under det nya varumärket ECO Charge

Välkommen ECO Charge 1

I september 2022 genomfördes en fusion av Vindico Security vars primära affärsområde är laddskåp för batterier. Vindico fortsätter numera under det nya varumärket ECO Charge som presenteras av EWF Eco AB. 

ECO Charge är en lösning som underlättar det systematiska brandskyddsarbetet i fastigheter och dess förvaring av portabla batterier. De nya skåpen kombinerar laddstation, förvaring och smarta lås för att skapa en praktisk samlingsplats i din fastighet. 

ECO Charge erbjuder laddskåp för både inomhus- och utomhusbruk, vilka har tre till tolv laddplatser. Laddskåpen har en genomtänkt konstruktion med robusta, infällda gångjärn och separata lås. Varje skåp rymmer både batteri och dess laddare enligt EU-standard. 

Vill du veta mer om hur ECO Charge fungerar? 
Läs mer om ECO Charge laddskåp här eller ring produktspecialist Karl Corneliusson på +4610-209 05 20

Mer att utforska
Kolding kommun fick positiva testresultat

Arbetstiden som är sparande har istället använts för att samla skräp på gatorna. Under vintern har Kolding Kommun testat dom smarta papperskorgarna i centrala delar och resultet är positivt. Testet har minskat antalet tömningar med 90 procent.

Köpenhamns flygplats implementerar Bigbelly

Bigbellys smarta avfall & återvinning tar fart på flygplatser runt om i världen! Från Singapore till Köpenhamn till NYC distribuerar Bigbelly lägre driftskostnader, uppnår hållbarhetsmål och skapar en ren, säker och bekväm passagerarupplevelse.

Aalborg Zoo Bigbelly
Recension från Aalborg Zoo med Anders

Under sensommaren har Aalborg Zoo många gäster och trycket på serviceteamet är högt. Se Anders berätta om sin upplevelse av Bigbellys smarta plattform för hantering av skärp på Aalborg Zoo i Danmark.

Nyhetsbrev
Vill du ha liknande nyheter direkt i din inkorg? Ange din e-postadress för att anmäla dig!

Låt oss jobba tillsammans!

Kundtjänst: 010-495 24 95
Huvudkontor: Vallbyvägen 22, 76251 Rimbo, Sverige
Mån-Fre: 07:30-16:30